Schoonmaakbedrijf Ede en omgeving

Habu schoonmaakorganisatie verzorgt op regionaal niveau (Ede en omgeving) het dagelijks schoonmaakonderhoud van bedrijven, instellingen en openbare ruimten van appartementencomplexen (trappenhuizen). Wij vinden het belangrijk dat er eerst wordt geluisterd naar de wensen van de klant, zodat wij op de juiste wijze te werk gaan. Het vaste personeel werkt, na het gesprek met de klant, een op maat gemaakt werkprogramma uit en daar gaan wij dan mee aan de slag.

Wij maken als schoonmaakbedrijf Ede gebruik van korte communicatielijnen, zowel intern als extern en kunnen hierdoor gauw inspringen op vragen vanuit het werkveld en zorgen voor een flexibele aanpak.

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij een efficiënte manier van werken aanbieden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo is iedereen tevreden!

Periodieke schoonmaak

Naast dagelijks schoonmaakonderhoud levert Habu schoonmaakorganisatie ook periodiek schoonmaakonderhoud. Dit is onderhoud wat elk kwartaal terugkomt of 1x per jaar.

U kunt Habu schoonmaakorganisatie ook inzetten voor een éénmalige schoonmaakonderhoud. Hierbij valt te denken aan het éénmalig schoon opleveren van nieuwbouw, zoals bedrijfshallen en appartementen.

Bij periodiek onderhoud kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • extra reinigen van toetsenborden
  • reinigen van ventilatieroosters
  • dieptereiniging van het sanitair
  • aanvegen van de parkeerkelder
  • schoon opleveren nieuwbouwprojecten

Schoonmaakonderhoud Ede
Professioneel schoonmaakbedrijf in Ede

Habu maakt gebruik van milieubewuste schoonmaakmiddelen. Een duurzaam beleid staat hoog in ons vaandel en deze speciale reinigingsmiddelen en –producten zijn geschikt voor een breed werkgebied. Zo helpen wij ook een beetje mee aan een duurzame planeet.

Met deze materialen kunnen wij een kwalitatief goede schoonmaak garanderen met oog voor het milieu. Daarnaast kunt u Habu ook inschakelen als glazenwasser en voor vloeronderhoud.

Naast de regio Ede is Habu ook werkzaam in de volgende drie regio’s:

Veenendaal
Wageningen
Barneveld

Wilt u meer informatie over ons maatwerk en beleid of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag.