Habu, dé glazenwasser in Ede

Habu heeft eigen professionele glazenwassers in Ede in dienst. Dit hebben wij omdat dit zorgt voor goede kwaliteit, flexibiliteit en een fijne service naar de klant.

Glasbewassing is namelijk een vak apart en bij laagbouw vereist een andere aanpak dan bij hoogbouw. Onze schoonmaakorganisatie biedt voor elk object een passende aanpak als het gaat om het schoonmaken van uw glazen. Voor bedrijven, instellingen, openbare ruimtes van appartementencomplexen en particulieren, Habu kan én maakt het schoon.

Wat kunnen wij u bieden:

 • Glasbewassing met uitstekende middelen en materialen.
 • Vakkundige en betrouwbare glazenwassers, VCA gecertificeerd.
 • Glasbewassing voor binnen en buiten.

 

Glasbewassing Utrecht WTC

Hierboven vindt u een afbeelding van het WTC gebouw in Utrecht. Dit hebben wij onder handen genomen en schoon gemaakt. Op zo’n mooie locatie straalt het gebouw helemaal (zeker als het goed schoon gehouden wordt). 

Verschillende manieren van glasbewassing

Als wij met u hebben besproken welk pand of object wij gaan schoonmaken, wordt in verder overleg met u gekeken wat de beste werkwijze is. De volgende aspecten kunnen dan aan bod komen:

 • Glazenwasser met ladder
  Bij een veilige werkhoogte en voldoende bereikbaarheid zetten we de ladder in.
 • Telescopische glasbewassing
  Hierbij werkt de glazenwasser vanaf de grond tot een hoogte van maximaal 15 meter met een tuckerpole systeem. Bij telescopische glasbewassing wordt er gebruik gemaakt van gedemineraliseerd puur water en gevoede mechanisch reinigende borstels op uitschuifbare stelen. Het pure water zorgt voor een streeploos oppervlak. Het grote voordeel van dit systeem is dat er geen ladders gebruikt hoeven worden en het werk daardoor een stuk veiliger is geworden.
 • Glazenwasser op verschillende hoogtes
  Onze glazenwassers uit Ede en omgeving zijn er ook in gespecialiseerd om te werken met een telescopische autohoogwerker, deze is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Contact opnemen met Habu glazenwasser Ede

U kunt ons ook inschakelen voor schoonmaakonderhoud én vloeronderhoud. Wij komen graag langs voor de mogelijkheden en een aanbod op maat. Ons werkgebied bestaat uit Ede en de directe omgeving. Wilt u graag advies over glasbewassing of over een van onze andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!