Habu, dé glazenwasser in Ede, heeft eigen professionele glazenwassers in dienst, wat zorgt voor kwaliteit, flexibiliteit en een goede service naar de klant.

Glasbewassing is een vak apart en glasbewassing van laagbouw vereist een andere aanpak dan hoogbouw. Habu schoonmaakorganisatie biedt voor elk object een passende aanpak voor de glasbewassing. Voor bedrijven, instellingen, openbare ruimten van appartementencomplexen en particulieren.

Wat kunnen wij u bieden:

  • Glasbewassing met uitstekende middelen en materialen
  • Vakkundige en betrouwbare glazenwassers, VCA gecertificeerd.
  • Glasbewassing voor binnen en buiten

Verschillende manieren van glasbewassing

Bij inventarisatie van het te wassen object, wordt in overleg met u gekeken wat de beste werkwijze is.

Glasbewassing m.b.v. een ladder

Bij een veilige werkhoogte en voldoende bereikbaarheid zetten we de ladder in.

Telescopische glasbewassing

Hierbij werkt dé glazenwasser Ede vanaf de grond tot een hoogte van maximaal 15 meter met een tuckerpole systeem.

Bij telescopische glasbewassing wordt er gebruik gemaakt van gedemineraliseerd puur water en gevoede mechanisch reinigende borstels op uitschuifbare stelen. Het pure water zorgt voor een streeploos oppervlak.

Het grote voordeel van dit systeem is dat er geen ladders gebruikt hoeven worden en het werk daardoor een stuk veiliger is geworden.

Glasbewassing m.b.v. een hoogwerker

Onze glazenwassers uit Ede en omgeving zijn er ook in gespecialiseerd om te werken met een telescopische autohoogwerker, deze is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Contact opnemen met Habu glazenwasser Ede

Wilt u graag advies over glasbewassing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs voor de mogelijkheden en een aanbod op maat. Ons werkgebied bestaat uit Ede en de direct omgeving.