Habu, dé glazenwasser in Ede, heeft eigen professionele glazenwassers in dienst, wat zorgt voor kwaliteit, flexibiliteit en een goede service naar de klant.

Glasbewassing is een vak apart en glasbewassing van laagbouw vereist een andere aanpak dan hoogbouw. Habu schoonmaakorganisatie biedt voor elk object een passende aanpak voor de glasbewassing. Voor bedrijven, instellingen, openbare ruimten van appartementencomplexen en particulieren.

Wat kunnen wij u bieden:

  • Glasbewassing met uitstekende middelen en materialen
  • Vakkundige en betrouwbare glazenwassers, VCA gecertificeerd.
  • Glasbewassing voor binnen en buiten

Glasbewassing Utrecht WTC

Hierboven vindt een afbeelding van de schoonmaak van het WTC gebouw in Utrecht, met een mooi uitzicht op de Jaarbeurs!

Verschillende manieren van glasbewassing

Bij inventarisatie van het te wassen object, wordt in overleg met u gekeken wat de beste werkwijze is.

Glazenwasser met ladder
Bij een veilige werkhoogte en voldoende bereikbaarheid zetten we de ladder in.

Telescopische glasbewassing
Hierbij werkt dé glazenwasser Ede vanaf de grond tot een hoogte van maximaal 15 meter met een tuckerpole systeem. Bij telescopische glasbewassing wordt er gebruik gemaakt van gedemineraliseerd puur water en gevoede mechanisch reinigende borstels op uitschuifbare stelen. Het pure water zorgt voor een streeploos oppervlak. Het grote voordeel van dit systeem is dat er geen ladders gebruikt hoeven worden en het werk daardoor een stuk veiliger is geworden.

Glazenwasser op verschillende hoogtes
Onze glazenwassers uit Ede en omgeving zijn er ook in gespecialiseerd om te werken met een telescopische autohoogwerker, deze is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Contact opnemen met Habu glazenwasser Ede

Wilt u graag advies over glasbewassing? Daarnaast kan u ons inschakelen voor schoonmaakonderhoud én vloeronderhoud. Wij komen graag langs voor de mogelijkheden en een aanbod op maat. Ons werkgebied bestaat uit Ede en de direct omgeving. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.