Vloeronderhoud uitbesteden regio Ede

Ieder type vloer heeft zijn eigen onderhoud en vloerreiniging nodig. Dagelijkse vloeronderhoud is erg belangrijk voor het verlengen van de levensduur van uw vloer. Tevens zorgt een mooie vloer ook voor een goede uitstraling van uw bedrijf. Schoonmaakbedrijf Habu houdt u vloer niet alleen hygiënisch schoon, maar zorgt ook voor de nodige onderhoud van uw vloer in Ede en omgeving.

 

Periodiek vloeronderhoud

Naast advies en regulier onderhoud, biedt Habu schoonmaakorganisatie uit Ede ook specialistisch en periodiek vloeronderhoud in Ede en omgeving. Hierbij maken wij gebruik van de meest duurzame methodes, zo dragen wij ook ons steentje bij aan een duurzame planeet.

Bij periodiek vloeronderhoud kunt u denken aan:

  • tapijtreiniging machinaal
  • het verwijderen of aanbrengen van waslagen op linoleum vloeren
  • machinaal schrobben van harde vloeren

Hieronder vindt u 2 afbeeldingen waarop u kunt zien met wat voor spullen wij uw vloer zo schoon mogelijk houden:

 

Wanneer wij met u in gesprek gaan zullen deze apparaten volledig worden toegelicht zodat u precies weet wat wij doen en hoe wij te werk gaan. 

Contact opnemen voor vloeronderhoud in Ede

Naast specialistisch advies, houdt Habu schoonmaakorganisatie rekening met uw planning en wensen. Er wordt gekeken naar het gebouw en de bezetting. In overleg wordt een advies en een schema op maat gemaakt, dit uiteraard met een goede kwaliteit/prijs verhouding.

Daarnaast kunt u Habu ook inzetten als schoonmaakbedrijf en glazenwasser.
Wilt u weten wat Habu schoonmaakorganisatie allemaal voor uw vloer kan betekenen? Of wilt u graag advies over onze mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!