Habu, schoonmaakbedrijf rondom Wageningen

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Wageningen en omgeving? Dan zit u bij Habu zeker goed. Wij verzorgen de schoonmaak bij uw bedrijf graag van top tot teen. Het is namelijk belangrijk dat u een schone werkplek heeft waar u rustig aan de slag kunt gaan.

Wij zijn er niet alleen voor het dagelijkse schoonmaakwerk, maar ook voor vloeronderhoud en glazenwassen zit u bij ons aan het juiste adres.

Schoonmaakbedrijf Wageningen

Vloeronderhoud in Wageningen en omgeving

Wilt u uw vloer altijd goed onderhouden hebben om zo ten alle tijden een vloer te hebben die mooi glimt? Wanneer u bijvoorbeeld een winkel of autogarage heeft is het handig om een goed gereinigde vloer te hebben. Dit zorgt voor een nette uitstraling in uw winkel. Daarom is vloeronderhoud erg belangrijk. Het is echter geen gemakkelijke klus en het schoonmaakbedrijf in Wageningen doet dit dan ook graag voor u.

Wilt u uw vloeronderhoud in de regio Wageningen uitbesteden? Ook dat kan! Wij zorgen hierbij voor een veilige en schone werkomgeving waar u ten alle tijden rustig aan het werk kan gaan.

Glazenwasser in Wageningen

Wij bieden ook professionele glasbewassing aan. Dankzij onze professionele glazenwassers kunnen wij zorgen voor kwaliteit, goede services en flexibiliteit.

Glasbewassing is dan ook van groot belang voor bedrijven, instellingen, openbare ruimtes en appartementencomplexen, maar ook voor particulieren. Zo bieden wij:

  • Glasbewassing voor binnen en buiten
  • VCA gecertificeerde glazenwassers

Het inhuren van glazenwasser Wageningen heeft dus vele voordelen. Daarnaast wordt er door Habu gewerkt met uitstekende materialen en middelen. Zo werken wij met een ladder als de werkhoogte goed bereikbaar is en bij hoogten vanaf 15 meter gebruiken wij een tuckerpole. Zo waarborgen wij kwaliteit zelfs op grotere hoogte.

Schoonmaakbedrijf Wageningen inhuren?

Wilt u ook een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf die uw vloer, ramen, maar ook alle werkplekken onderhoudt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Wij helpen u graag.