Het SIEV-keurmerk toetst hoofdzakelijk op onderdelen waarin schoonmaakbedrijven zich kunnen onderscheiden. Om die reden toont Habu schoonmaakorganisatie met dit certificaat zijn kwaliteiten en hoge standaard aan.

Wat is het SIEV-keurmerk?

Dit keurmerk laat zien dat Habu voldoet aan belangrijke aspecten rondom het bieden van een veilige en leerzame werkomgeving voor hun medewerkers. Zo laat het onder andere zien dat Habu voldoet aan de wettelijke AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), wettelijke verplichting van RI&E (Risico-inventarisatie & evaluatie), het correct volgen van de CAO en een beleid voert met betrekking tot opleidingen voor de medewerkers.

Veiligheid voorop

Met betrekking tot de veiligheid van onze medewerkers, zorgt Habu schoonmaakorganisatie ervoor dat alle medewerkers een VCA-certificaat halen. Tijdens deze cursus leren onze medewerkers over veiligheid, gezondheid en milieu. Ze kennen daarom de wet- en regelgeving én ze kunnen gevaarlijke situaties en handeling in de werkomgeving herkennen en voorkomen.

Het is voor u als klant, goed om weten dat het SIEV-Keuringsrapport op te vragen is. Zo is voor u inzichtelijk dat wij daadwerkelijk gekeurd zijn en de benodigde resultaten hebben behaald. U kunt Habu vinden op de ledenlijst van SIEV.

Ontdek ook de kwaliteit van Habu door vrijblijvend contact op te nemen!