Habu, de glazenwas specialist van Barneveld en omstreken

Is het tijd dat uw ramen weer een grondige wasbeurt krijgen? Onze glazenwassers in Barneveld staan voor u klaar. Voor glasheldere ramen bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze werknemers zijn professioneel opgeleid, hierdoor is geen project te gek. Van appartementencomplexen en woningen tot bedrijfspanden en instellingen, Habu frist ze allemaal op.

Wat Habu u te bieden heeft:

  • Professioneel en VCA gecertificeerd personeel
  • Flexibele en grondige aanpak van uw pand
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Prettige communicatie

Met meer dan 40 jaar ervaring als

kunnen wij ons officieel specialist noemen. In deze periode hebben we ons steeds verder kunnen doorontwikkelen waardoor uw pand op een nauwkeurige en snelle manier wordt aangepakt. Dit leidt tot een goede prijs/kwaliteit verhouding wat beide partijen tevreden houdt.

Onze methodes van glasbewassing

Het verschilt per gebouw en situatie welke werkwijze wij toepassen voor het beste resultaat. Dit doen we uiteraard alleen in overleg en akkoord van u. We hebben in principe drie standaard werkwijzen, namelijk:

  • Glasreiniging met ladder
    Glazenwassers op een ladder, u heeft ze vast eerder gezien in uw straat. Deze methode is snel en wordt daarom vaak toegepast bij ramen wassen van particuliere woningen. Wel is het nodig dat onze werknemers veilig te werk kunnen gaan, dit verschilt per situatie.
  • Telescopisch ruiten wassen
    Misschien klinkt deze methode u wat minder bekend in de oren. Bij telescopisch ramen wassen werkt ons personeel vanaf de grond, de veiligste optie dus. Hierbij maken we gebruik van een tuckerpole systeem, puur gedemineraliseerd water en mechanische borstels. Dit resulteert in een streeploos resultaat. Het maximale bereik van de uitschuifbare steel is 15 meter.
  • Glazenwassen op een hoogwerker
    Onze glazenwassers uit Barneveld kunnen als u en de situatie het toelaten ook te werk gaan vanaf een hoogwerker. Hierbij kunnen we snel bij verschillende hoogtes komen en nauwkeurig te werk gaan.

Goede prijs-
kwaliteitsverhouding

Ruime ervaring
en vakkennis

Eigenaar komt zelf
op de werkvloer

Contact opnemen met Habu glazenwasser Barneveld

Bij Habu geloven we sterk in een duurzame planeet, hier dragen we dus graag een steentje aan bij. Dit doen we door milieuvriendelijke producten te gebruiken die overigens niet onderdoen aan kwaliteit.

Habu is niet alleen specialist in het bewassen van ramen, maar ook schoonmaakonderhoud en vloeronderhoud kunt u bij ons terecht.

Naast glazenwassen in Barneveld zijn ook actief als:

Wilt u meer informatie over ons maatwerk en beleid of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Op de afbeelding is het WTC-gebouw in Utrecht te zien. Dit gebouw was toe aan een schoonmaakbeurt, daarom zijn wij ingeschakeld.

In hartje Utrecht straalt het gebouw nu te stralen dankzij onze professionele aanpak.

Glasbewassing Utrecht WTC