Vloeronderhoud uitbesteden regio Ede

Ieder type vloer heeft zijn eigen onderhoud en vloerreiniging nodig. Dagelijkse vloeronderhoud is erg belangrijk voor het verlengen van de levensduur van uw vloer. Tevens zorgt een mooie vloer ook voor een goede uitstraling van uw bedrijf. Daarom zorgt Schoonmaakbedrijf Habu ervoor dat uw vloer hygiënisch schoon én mooi onderhouden is.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij vinden het belangrijk dat er eerst wordt geluisterd naar de wensen van de klant:

  • Een persoonlijk gesprek met de klant
  • Een op maat gemaakt werkprogramma
  • Korte communicatielijnen, zowel intern als extern
  • Een flexibele aanpak

Door jarenlange ervaring, kunnen wij een efficiënte manier van werken aanbieden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo is iedereen tevreden! Benieuwd naar de mogelijkheden voor vloeronderhoud bij uw bedrijf, instelling of openbare ruimte?

Periodiek vloeronderhoud

Naast advies en regulier onderhoud, biedt Habu ook specialistisch en periodiek vloeronderhoud in Ede en omgeving. Hierbij maken wij gebruik van de meest duurzame methodes, zo dragen wij ook ons steentje bij aan een duurzame planeet.

Bij periodiek vloeronderhoud kunt u denken aan:

  • Tapijtreiniging machinaal
  • Verwijderen of aanbrengen van waslagen op linoleum vloeren
  • Machinaal schrobben van harde vloeren

In de praktijk

Hieronder ziet u twee apparaten die wij gebruiken om uw vloer zo schoon mogelijk houden:

Wanneer wij met u in gesprek gaan zullen deze apparaten volledig worden toegelicht zodat u precies weet wat wij doen en hoe wij te werk gaan.

     

Contact opnemen voor vloeronderhoud in Ede

Habu maakt gebruik van milieubewuste schoonmaakmiddelen. Een duurzaam beleid staat hoog in ons vaandel en deze speciale reinigingsmiddelen en –producten zijn geschikt voor een breed werkgebied. Met deze materialen kunnen wij een kwalitatief goede schoonmaak garanderen met oog voor het milieu. Daarnaast kunt u Habu ook inschakelen als glazenwasser en voor schoonmaakonderhoud.

Naast specialistisch advies, houdt Habu schoonmaakorganisatie rekening met uw planning en wensen. Er wordt gekeken naar het gebouw en de bezetting. In overleg wordt een advies en een schema op maat gemaakt, dit uiteraard met een goede kwaliteit/prijs verhouding.

Wilt u weten wat Habu schoonmaakorganisatie allemaal voor uw vloer kan betekenen? Of wilt u graag advies over onze mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Goede prijs-
kwaliteitsverhouding

Ruime ervaring
en vakkennis

Eigenaar komt zelf
op de werkvloer