Habu, dé glazenwasser in Ede

Habu heeft eigen professionele glazenwassers in Ede in dienst. Dit zorgt voor goede kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke service naar u als klant.

Glasbewassing is een vak apart, zo vereist glazen wassen bij laagbouw een andere aanpak dan bij hoogbouw. De specialisten binnen onze schoonmaakorganisatie bieden voor elk object een passende aanpak als het gaat om het schoonmaken van uw ramen. U kunt bij Habu terecht voor glasbewassing voor bedrijven, instellingen, openbare ruimtes van appartementencomplexen en particuliere woningen.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Glasbewassing met uitstekende middelen en materialen.
 • Vakkundige en betrouwbare glazenwassers, VCA gecertificeerd.
 • Korte communicatielijnen en een flexibele aanpak.
 • Glasbewassing voor binnen en buiten.

Door onze jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf, kunnen wij een efficiënte manier van werken aanbieden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo is iedereen tevreden! Benieuwd naar de mogelijkheden voor glasbewassing bij uw bedrijf, instelling of openbare ruimte?

Verschillende manieren van glasbewassing

Wij vinden het belangrijk dat er eerst wordt geluisterd naar de wensen van de klant, zodat ons vaste personeel op de juiste wijze te werk kan gaan. Hierbij starten we met een persoonlijk gesprek, waarbij we in overleg met u gaan kijken wat de beste werkwijze is. De volgende aspecten kunnen dan aan bod komen:

 • Glazenwasser met ladder
  Bij een veilige werkhoogte en voldoende bereikbaarheid zetten we de ladder in.
 • Telescopische glasbewassing
  Hierbij werkt de glazenwasser vanaf de grond tot een hoogte van maximaal 15 meter met een tuckerpole systeem. Bij telescopische glasbewassing wordt er gebruik gemaakt van gedemineraliseerd puur water en gevoede mechanisch reinigende borstels op uitschuifbare stelen. Het pure water zorgt voor een streeploos oppervlak. Het grote voordeel van dit systeem is dat er geen ladders gebruikt hoeven worden en het werk daardoor een stuk veiliger is geworden.
 • Glazenwasser op verschillende hoogtes
  Onze glazenwassers uit Ede en omgeving zijn er ook in gespecialiseerd om te werken met een telescopische autohoogwerker, deze is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Goede prijs-
kwaliteitsverhouding

Ruime ervaring
en vakkennis

Eigenaar komt zelf
op de werkvloer

Contact opnemen met Habu glazenwasser Ede

Habu gebruikt enkel milieubewuste schoonmaakmiddelen voor het glazenwassen. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en deze speciale reinigingsmiddelen en –producten zijn geschikt voor een breed werkgebied. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schoner milieu.

Met deze materialen kunnen wij een kwalitatief goede schoonmaak garanderen met oog voor het milieu. Daarnaast kunt u Habu ook inschakelen voor schoonmaakonderhoud en vloeronderhoud.

Naast de regio Ede kunt u ook bij Habu terecht voor de volgende drie regio’s:

Meer informatie nodig? Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag.

 

 

Hiernaast ziet u het WTC-gebouw in Utrecht. Dit gebouw hebben wij onder handen genomen en schoongemaakt.

Op zo’n mooie locatie straalt het gebouw helemaal (zeker als het goed schoon gehouden wordt).

Glasbewassing Utrecht WTC