Habu schoonmaakorganisatie verzorgt op regionaal niveau (Ede en omgeving) het dagelijks schoonmaakonderhoud van bedrijven, instellingen en openbare ruimten van appartementencomplexen (trappenhuizen). Eerst wordt er goed geluisterd naar de wensen van de klant. Het vaste personeel werkt daarna met een op maat gemaakt werkprogramma. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij een efficiënte manier van werken aanbieden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Ook maken wij gebruik van korte communicatielijnen, zowel intern als extern en kunnen hierdoor gauw inspringen op vragen vanuit het werkveld en zorgen voor een flexibele aanpak.

Periodieke schoonmaak

Naast dagelijks schoonmaakonderhoud levert Habu schoonmaakorganisatie ook periodiek schoonmaakonderhoud. Dit is onderhoud, wat elk kwartaal terugkomt of 1x per jaar, maar u kunt Habu schoonmaakorganisatie ook inzetten voor éénmalig schoonmaakonderhoud. Hierbij valt te denken aan het éénmalig schoon opleveren van nieuwbouw, zoals bedrijfshallen en appartementen.

Bij periodiek onderhoud kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • extra reinigen van toetsenborden
  • reinigen van ventilatieroosters
  • dieptereiniging van het sanitair
  • aanvegen van de parkeerkelder
  • schoon opleveren nieuwbouwprojecten

Schoonmaakonderhoud Ede
Professioneel schoonmaakonderhoud in Ede

Wij als schoonmaakbedrijf in Ede maakt gebruik van milieubewuste schoonmaakmiddelen. Een duurzaam beleid staat hoog in ons vaandel en deze speciale reinigingsmiddelen en –producten zijn geschikt voor een breed werkgebied.

Met deze materialen kunnen wij een kwalitatief goede schoonmaak garanderen met oog voor het milieu. Daarnaast kan u Habu ook inschakelen als glazenwasser en voor vloeronderhoud.

Wilt u meer informatie over ons maatwerk en beleid? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!