Schoonmaakbedrijf in Ede en omgeving

Habu schoonmaakorganisatie verzorgt op regionaal niveau (Ede en omgeving) het dagelijks schoonmaakonderhoud van bedrijven, instellingen en openbare ruimten van appartementencomplexen zoals de trappenhuizen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij vinden het belangrijk dat er eerst wordt geluisterd naar de wensen van de klant, zodat ons vaste personeel op de juiste wijze te werk kan gaan.

  • Een persoonlijk gesprek met de klant
  • Een op maat gemaakt werkprogramma
  • Korte communicatielijnen, zowel intern als extern
  • Snel schakelen bij vragen vanuit het werkveld
  • Een flexibele aanpak

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij een efficiënte manier van werken aanbieden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo is iedereen tevreden! Benieuwd naar de mogelijkheden voor schoonmaakonderhoud bij uw bedrijf, instelling of openbare ruimte?

Periodieke schoonmaak

Naast dagelijks schoonmaakonderhoud levert Habu schoonmaakorganisatie ook periodiek schoonmaakonderhoud. Dit is onderhoud wat elk kwartaal terugkomt of 1x per jaar.

Bij periodiek onderhoud kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • extra reinigen van toetsenborden
  • reinigen van ventilatieroosters
  • dieptereiniging van het sanitair
  • aanvegen van de parkeerkelder

U kunt Habu schoonmaakorganisatie ook inzetten voor een éénmalige schoonmaakonderhoud. Hierbij valt te denken aan het éénmalig schoon opleveren van nieuwbouw, zoals bedrijfshallen en appartementen.

Goede prijs-
kwaliteitsverhouding

Ruime ervaring
en vakkennis

Eigenaar komt zelf
op de werkvloer

Duurzaam schoonmaakbedrijf in Ede

Habu maakt gebruik van milieubewuste schoonmaakmiddelen. Een duurzaam beleid staat hoog in ons vaandel en deze speciale reinigingsmiddelen en –producten zijn geschikt voor een breed werkgebied. Zo helpen wij ook een beetje mee aan een duurzame planeet.

Met deze materialen kunnen wij een kwalitatief goede schoonmaak garanderen met oog voor het milieu. Daarnaast kunt u Habu ook inschakelen als glazenwasser en voor vloeronderhoud.

Naast de regio Ede maakt Habu ook schoon in de volgende drie regio’s:

Veenendaal
Wageningen
Barneveld

Wilt u meer informatie over ons maatwerk en beleid of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag.